Какво ни попитахте

Хотелът

Къде се намира хотелът?

The Cliff се намира на Южния бряг на черноморското курортно градче Обзор, на 70 км южно от втория по големина град в България – Варна и на 60 км северно от Бургас – другия голям черноморски град по българското крайбрежие.
 

С какъв транспорт се стига до хотела?

The Cliff се намира на около 60 км. от международното летище на Варна и на около 60 км. от международното летище на Бургас. Ако се пътува от Варна на юг с кола, няколко метра след табелата за край на Обзор ще видите знак за завой наляво към хотела.

Ако пътувате с кола от Бургас към Обзор, хотелът се намира на около 5 км. преди Обзор, ще видите табела, която сочи надясно. Следвайте пътя, който ще ви отведе директно до скалистите хълмове, където се намира The Cliff.

Има ли условия за паркиране?

Хотелът разполага с обособен безплатен паркинг и подземен гараж за гости, където сигурно да паркирате колата или друго превозно средство.

Как се стига до плажа?

До плажа, който е в непосредствена близост до хотела и един от малкото запазени в естествен вид се стига по стълби за около 5-10 минути. В съседство има други плажове достъпни пеша или с автомобил.

Как се стига от хотела до Обзор и обратно?

На разположение на гостите има организиран мини бус превоз, извършващ двупосочен транспорт до Обзор в определени часове през деня. Извън фиксираните часове хотелът се обслужва от таксита. Възможна е и пешеходна разходка за 15-20мин. до града през екопътека по която се достига крайбрежната алея на града.

С какви банкови карти е възможно разплащане?
  • Visa
  • Euro/Mastercard
  • Maestro

Хотелът има право да иска блокиране на определена сума при пристигане