Атмосфера и Условия

Хотелът

В The Cliff хармонично се преплитат средиземноморската архитектура и арабската мистика.

Комплексът е съставен от четири основни сгради, разположени около каскадни басейни, изкуствени реки и градини. Ориентиран е изцяло към морето, така че слънчевите лъчи на изгрева да проникват във всички части на комплекса.

Просторът и панорамата са основни вдъхновители за създателите на The Cliff и това е отразено във всяко помещение и детайл. A луксът и специфичната екзотика присъстват навсякъде – от фасадата на комплекса до интериора във всяка стая.

Освен комфортни стаи и апартаменти, на ваше разположение в The Cliff са луксозни вътрешна и външна SPA зони, парна баня, вътрешно и външно джакузи, вътрешен басейн, многофункционален фитнес център и персонален треньор, курсове по Йога и Пилатес.

В The Cliff ще откриете отлични условия за провеждане на различни специални събития. Комплексът разполага с конферентни зали, конферентен център, VIP зала, фризьорски салон, магазин за сувенири.

Сред разнообразните услуги, от които можете да се възползвате, са: запазване на самолетни и други билети, ангажиране на бавачка за периода на престоя, наем на автомобил, пералня и химическо чистене и други.